For rutinemessig vedlikehold av tunge horisontale dreiebenkmaskiner gjør dette i Øst-Europa

Vedlikehold av den kraftige horisontale dreiebenkmaskinen refererer til operatøren eller vedlikeholdspersonell, i henhold til maskinens tekniske data og relevante krav og vedlikeholdsregler for oppstart, smøring, justering, anti-korrosjon, beskyttelse, etc. En serie operasjoner utført av en maskin i bruk eller inaktiv prosess er et uunngåelig krav under bruk av maskinen.

Hensikten med maskinvedlikehold: Gjennom vedlikehold kan maskinen oppnå de fire grunnleggende elementene «ryddig, ryddig, smurt og trygt».Det kan være at verktøy, arbeidsstykker, tilbehør osv. er pent plassert, utstyrsdeler og sikkerhetsbeskyttelsesanordninger er komplette, og ledninger og rørledninger er komplette for å unngå skjulte farer.Maskinens utseende er rent, og glideflatene, blyskruene, stativene osv. er fri for oljeforurensning og skader, for å sikre at det ikke er oljelekkasje, vannlekkasje, luftlekkasje og andre fenomener i alle deler .

Kraftig vedlikehold av horisontal dreiebenk er svært viktig for å forbedre effektiviteten til maskinen og forlenge maskinens levetid.Vedlikehold er så viktig for tunge horisontale dreiebenker.

Vedlikehold av horisontal dreiebenkmaskin er delt inn i to måter: daglig vedlikehold og regelmessig vedlikehold.

1. Metodene for daglig vedlikehold inkluderer rengjøring av støv og skitt på maskinen, og opprydding av blod, spon og annet smuss i tide etter at arbeidet er fullført.

2. Regelmessig vedlikehold refererer generelt til et planlagt og regelmessig arbeid i samarbeid med vedlikeholdsarbeidere.Inkludert demontering av deler, boksdeksler, støvdeksler osv., rengjøring, avtørking osv. Rengjør styreskinnene og glideflatene, fjern grader og riper osv. Sjekk om klaringen til hver komponent, om festet er løst, om tetningen er i god stand osv. Mudring av oljekretsen, utskifting av kjølevæske, inspeksjon og installasjon av den elektriske kretsen osv.

1 2


Innleggstid: 18. juni 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss