Hvordan betjene og vedlikeholde spesialventilmaskinen

For tiden er etterspørselen etterspesielle ventilmaskineri markedet øker, og det kreves ulike byggematerialer for å bruke det.Med utviklingen av Internett blir transport og salg mer og mer praktisk, og salgsvolumet øker også.Gjennom Internett og fysisk drift kan flere produsenter av prosesseringsdeler finne bedreSpesialventilmaskin.

IMG_0012_副本

Men vet dere alle hva ventilen gjør og hvordan man betjener den?

DeSpesialventilmaskinhar funksjonene avledning, avskjæring, avledning, overløp, trykkavlastning osv. Den spiller en stor rolle i konstruksjonen.Ventilen for væskekontroll, den har den enkleste stengeventilen til det svært komplekse automatiske styringssystemet Ulike ventileffekter.

NårSpesialventilmaskiner ferdig, bør den aktuelle strømforsyningen slås av, rydde opp og bruke profesjonelle smøremidler for å reparere og vedlikeholdeSpesialventilmaskin.
Det er mange punkter som må tas hensyn til under driften av ventilspesialmaskinen: under operasjonsprosessen er det umulig å justere verktøyet, kontrollere og manuelt fjerne skjærearbeidet.Under hele prosessen med ventilspesialmaskindriften, bør operatøren gjøre en god jobb med det relevante tilsyn.Rekvisitter som arbeidsstykker, armaturer og kniver må klemmes fast for å unngå problemet med bevegelse av arbeidsstykket og unødvendige skader.Hvis verktøyet er skadet, må det skiftes ut i tide.Vi er vanligvis i gang. I prosessen må du ikke berøre overflaten av arbeidsstykket direkte med hendene, og du kan heller ikke bruke hendene til å fjerne rusk som skjæring, som kan skade hendene våre eller til og med forårsake ulykker der spon flyr inn i øynene.Så jobb medSpesialventilmaskinI perioden bør du bruke tilsvarende arbeidstøy og arbeidshetter, og husk å stappe håret i arbeidshettene.Ved lasting og lossing av store arbeidsstykker, prøv å bruke løfteutstyr.

IMG_0127_副本

 


Innleggstid: 29. juni 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss