Maskin med ny teknologi for bilaksel

Akslene med hjul på begge sider av understellet (rammen) blir samlet referert til som bilaksler, og akslene med kjøreegenskaper kalles generelt aksler.Hovedforskjellen mellom de to er om det er et driv i midten av akselen (akselen).I denne artikkelen kalles bilakselen med drivenheten bilakselen, og kjøretøyet uten drivverket kalles bilakselen for å vise forskjellen.
Med den økende etterspørselen etter logistikk og transport, blir overlegenheten til bilaksler, spesielt tilhengere og semitrailere, i profesjonell transport og spesialoperasjoner mer og mer åpenbar, og markedsetterspørselen har økt betydelig.
Denne teknologien analyserer maskineringsprosessen til akselen, håper å hjelpe kundene med å velge en mer passende CNC-maskin.

grsd
fwq

Den nye produksjonsprosessen for bilens samlede aksel:

rfgsdf

Fra den nye produksjonsprosessen, fresemaskinen som brukes til maskinering (solid aksel) eller dobbeltsidig boremaskin (hulaksel) pluss CNC dreiebenk, tradisjonell OP1 fresing, OP2, OP3 dreiesekvens, og til og med OP5 boring og fresing Det kan erstattes ved den doble CNC dreiebenken OP1.

For solide aksler der akseldiameteren ikke krever bråkjøling, kan alt maskineringsinnhold fullføres i ett oppsett, inkludert fresing av nøkkelspor og boring av radielle hull.For hule aksler der akseldiameteren ikke krever bråkjøling, kan den automatiske omformingsfastspenningsstandarden realiseres i maskinverktøyet, og maskineringsinnholdet kan fullføres med ett maskinverktøy.

Velg CNC-dreiebenker med dobbel aksel for å bearbeide akslene forkorter bearbeidingsruten betydelig, og typen og mengden av utvalgte verktøymaskiner vil også bli redusert.

Fordelen og egenskapen til den nye prosessvalgmaskinen: 

1) Konsentrasjon av prosessen, redusere tidene for fastklemming av arbeidsstykket, redusere hjelpebehandlingstiden, ved å bruke den samtidige prosesseringsteknologien i begge ender, er produksjonseffektiviteten betydelig forbedret.
2) Engangsklemming, samtidig behandling i begge ender forbedrer maskineringsnøyaktigheten og koaksialiteten til akselen.
3) Forkort produksjonsprosessen, reduser omsetningen av deler på produksjonsstedet, forbedre effektiviteten av bruken av stedet, og bidra til å forbedre organiseringen og styringen av produksjonen.
4) På grunn av bruken av høyeffektivt prosessutstyr, kan det utstyres med laste- og losseenheter og lagringsenheter for å oppnå helautomatisert produksjon og redusere arbeidskostnadene.
5) Arbeidsstykket er klemt i mellomposisjon, klemmen er pålitelig, og dreiemomentet som kreves for kutting av maskinverktøyet er tilstrekkelig, og den store mengden dreiing kan utføres.
6) Maskinverktøyet kan utstyres med automatisk deteksjonsenhet, spesielt for den hule akselen, som kan sikre jevn tykkelse på akselen etter maskinering.
7) For hule aksler, når de indre hullene i begge ender av OP1-sequenceren er ferdige, vil den tradisjonelle kunden bruke den ene enden til å heve klemmen og den andre enden til å bruke halestokken til å stramme arbeidsstykket for dreiing, men størrelsen på det indre hullet er annerledes.For det mindre indre hullet er strammestivheten utilstrekkelig, toppstrammingsmomentet er utilstrekkelig, og effektiv skjæring kan ikke fullføres.。
For den nye dobbeltsidige dreiebenken, den hule akselen, når de indre hullene i begge ender av kjøretøyet er ferdige, skifter maskinen automatisk klemmemodus: de to endene brukes til å stramme arbeidsstykket, og midtdrevet flyter arbeidsstykket å overføre dreiemoment.
8) Toppdekselet med innebygd hydraulisk spennemne kan flyttes i maskinens Z-retning.Kunden kan holde posisjonen i det midterste firkantrøret (rundt rør), bunnplateposisjonen og akseldiameterposisjonen til akselen etter behov.

Konklusjon:
I lys av situasjonen ovenfor, har bruken av dobbeltende CNC-dreiebenker for å maskinere bilaksler betydelige fordeler i forhold til tradisjonelle prosesser.Det er en avansert produksjonsteknologi som kan erstatte tradisjonelle maskinverktøy når det gjelder produksjonsprosess og maskinstruktur.

fqwsax
kukuyg

Innleggstid: 15. mars 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss